Hoe Streamer TheDanDangler een succes op Instagram maakte - Vrouwen In Het Gamen (2024)

Een kleine zeepbel gaat een lange weg en DeDanDangler is de meest bruisende persoonlijkheid op Twitch.

De persoon achter de schermnaam, Danielle Lanza, is geen onbekende in het influencer-leven. Voordat ze een knock-out werd op de streaminggigant, kreeg ze haar start op Instagram. Het ondernemende karakter van de digitale wereld en haar verlangen om verbinding te maken met anderen hebben ertoe geleid dat ze steeds weer terugkomt en platform na platform bestormt, waarbij ze een cumulatieve aanhang van meer dan 500.000 volgers heeft verzameld op Twitch. TikTok , En Instagram .

Hoe Streamer TheDanDangler een succes op Instagram maakte - Vrouwen In Het Gamen (1)

TheDanDangler / Twitch

'Het voelt niet echt. Als ik stream, zelfs als er 2.000 mensen zijn, voelt het alsof er twintig mensen zijn... dus het voelt allemaal als een stel vrienden', zei Lanza in een telefonisch interview met Lifewire. 'Ik denk niet dat het ooit echt voelt.'

Lanza’s aanhangers volgen haar waar ze ook gaat en leggen de basis voor haar succes. Ze zei dat ze meer vrienden zijn dan fans en dat ze haar stoutste dromen hebben laten uitkomen, waarbij ze zijn opgeklommen tot de rol van een volmaakte influencer met een groot aantal samenwerkingsverbanden met Twitch.Plicht, en hardwarebedrijf HyperX. Ze hoopt dit stijgende traject voort te zetten en tegelijkertijd haar typische positieve vibes naar de wereld van streaming te brengen en een gastvrije instelling te versterken.

Snelle feiten

    Naam: Danielle LanzaLeeftijd: 25Gelegen: Detroit, MichiganWillekeurig genot: Met vrienden als deze! Een vriendin liet haar kennismaken met het idee van Twitch en livestreaming op het platform. Haar hele vriendengroep kwam allemaal samen en besloot te gaan streamen op Twitch.Motto/citaat: 'Welkom allemaal, niet oordelen!'

    Modelburger

    Lanza groeide op in de metro van Detroit in een leuk leven in een buitenwijk met twee oudere broers, die uiteindelijk haar liefde voor videogames een impuls zouden geven. Als kind herinnert ze zich dat ze haar broers volgde in alles, van sport tot videogames.

    wanneer is mijn Google-account gemaakt

    Haar liefde voor videogames is vrijwel net zo oud als zij, zei de streamer, terwijl ze zich herinnerde dat ze Nintendo 64-klassiekers speelde met haar broers, waaronderYoshi-verhaalEnSuper Smash Bros.voordat ze afstudeerde aan, wat zij beschouwt, meer volwassen games.

    'Het is altijd een hobby van mij geweest. Ik ben opgegroeid in een buurt vol jongens, dus ik speelde spelletjes bij hen thuis en maakte er mijn doel van om ze te verslaan', zei ze. 'Ik sloop de kelder in en ging online spelen op het [spelsysteem] van mijn broer... Ik wilde gewoon met mensen praten over de videogames.'

    Ze voelde zich onmiddellijk aangetrokken tot de online multiplayer-component van gaming en noemde zichzelf een nieuwsgierig persoon. Iets aan de virtuele wereld laat de uitgaande componenten van haar identiteit tot hun recht komen. Het is geen wonder, zei ze, dat ze een streamer zou worden die zich op dezelfde manier met anderen verbindt als als kind.

    Voordat ze echter de weg van het creëren van content bewandelde, werkte Lanza als model, wat ertoe leidde dat ze een influencer-achtige aanhang op Instagram cultiveerde. Die smaak van virtuele verbinding zou ervoor zorgen dat ze op zoek ging naar de mogelijkheid om verder contact te maken met mensen.

    Hoe Streamer TheDanDangler een succes op Instagram maakte - Vrouwen In Het Gamen (2)

    TheDanDangler / Twitch

    'Ik vond het leuk [om volgers te hebben op Instagram]. Ik vind het vreselijk om dat toe te geven', lacht ze. 'Het geeft mensen een goed gevoel als ze weten dat iets aan hen leuk genoeg is om ervoor te zorgen dat mensen je willen volgen. Ik raakte er een beetje verslaafd aan en het maakte mij ondernemender. Het motiveerde mij om eropuit te gaan en iets te doen om mijn platform te laten groeien.'

    hoe weet je of iemand je Facebook stalkt?

    Variatiestreamer Extraordinaire

    Nadat ze de modellenwereld beu was, vond ze haar weg naar make-up livestreams van Just Chatting voordat ze genoeg publiek opbouwde om over te stappen op gamestreams en algemene gevarieerde inhoud.

    Maar niet alles was een makkie. Net als veel vrouwelijke makers van inhoud heeft ze behoorlijk wat intimidatie gehad. Ze beschreef de afgelopen maand een schrijnende situatie met een overijverige fan en waarschuwt andere vrouwen.

    ‘Ik had een incident waarbij iemand mij stalkte [tot het punt dat] ik naar de politie moest gaan. Leren omgaan met mensen die geen grenzen kennen en... alles is een leerervaring geweest', aldus Lanza. 'Ik had geluk... Ik hoorde dit soort verhalen bij andere meisjes, maar dit was mijn eerste en het werd netjes afgehandeld.'

    Het voelt niet echt. Als ik stream, zelfs als er 2000 mensen zijn, voelt het net alsof er 20 mensen zijn.

    Vrouwen worden niet hetzelfde behandeld op Twitch. Door de unieke vormen van intimidatie waarmee ze te maken krijgen en de valkuilen van het netwerken met andere makers van inhoud, vond Lanza het navigeren door de Twitch-omgeving ingewikkeld.

    externe harde schijf van windows niet zichtbaar

    Ze heeft zich echter niet door deze verkeersdrempels laten beïnvloeden of haar gemeenschap infecteren. Het is een gemeenschap die ze van de grond af aan heeft opgebouwd, waar iedereen uit elke hoek van het internet naartoe kan ontsnappen en van haar bruisende karakter kan genieten. Terwijl ze alles vanuit de stream doetPlichttot kooksegmenten en vrijetijdsstreams in IRL-stijl.

    'Mijn gemeenschap is compleet anders', zei ze. ‘We proberen allemaal de hele tijd de [goede sfeer] te behouden.’

    • Vrouwen In Het Gamen

    Interessante Artikelen

    Hoe Streamer TheDanDangler een succes op Instagram maakte - Vrouwen In Het Gamen (3)

    Farpoint review: in de ruimte heb je nog nooit zo hard een PlayStation VR Aim Controller nodig gehad

    • Camera's

    Hoe Streamer TheDanDangler een succes op Instagram maakte - Vrouwen In Het Gamen (4)

    Hoe Google Maps Voice te repareren werkt niet

    • Ander

    Editor'S Choice

    Hoe maak je een kaart in MinecraftKaarten maken het verkennen van nieuw terrein een beetje gemakkelijker. U kunt markeren waar u bent geweest, waar u naar terug moet en soms de weg naar huis vinden. Minecraft is in dit opzicht niet anders - de kaarten in het spel zijn Samsung Galaxy J2 – Autocorrectie uitschakelen?Autocorrectie is een functie die vrijwel alle telefoons hebben en die veel mensen erg handig vinden. Er zijn echter nog steeds veel gebruikers die denken dat deze functie erg onhandig en vaak erg lastig is. Ook al doen telefoonfabrikanten hun Tag Archieven: KB3176938 Download Windows Screensavers TweakerWindows Screensavers Tweaker. Screensavers die bij Windows 8, Windows 7 en Windows Vista worden geleverd, hebben standaard veel instellingen. Ze zijn allemaal ontoegankelijk omdat configuratiedialoogvensters om onbekende reden ontbreken. Winaero Screensavers Tweaker is een nieuwe implementatie van mijn oude software (die ik begin 2009 heb gemaakt). Het stelt je in staat om alles te veranderen Hoe u kunt zien of een POF-account actief isAls een van de langstlopende dating-apps is Plenty of Fish, of kortweg POF, ook een van de grootste. Met meer dan 90 miljoen geregistreerde gebruikers loggen dagelijks ongeveer 3,6 miljoen mensen in. Samen met Hoe u dit kunt oplossen als TNT niet wordt geactiveerd op RokuAls TNT niet op Roku wordt geactiveerd, zijn er een paar dingen die u kunt proberen om het weer werkend te krijgen. In deze probleemoplossingsgidsen vindt u oplossingen voor problemen met Roku-kanalen. Hoe u de teksteditor-modus voor platte tekst standaard gebruikt in Mac OS XTextEdit is een gratis tekstverwerker in OS X die krachtige opties voor rich text-opmaak biedt. Maar soms is het het beste om TextEdit te gebruiken om platte tekstdocumenten te verwerken. Hier is een overzicht van de verschillen tussen rich en platte tekst, en hoe je platte tekst kunt gebruiken in Teksteditor.
Hoe Streamer TheDanDangler een succes op Instagram maakte - Vrouwen In Het Gamen (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Greg Kuvalis

Last Updated:

Views: 5890

Rating: 4.4 / 5 (55 voted)

Reviews: 94% of readers found this page helpful

Author information

Name: Greg Kuvalis

Birthday: 1996-12-20

Address: 53157 Trantow Inlet, Townemouth, FL 92564-0267

Phone: +68218650356656

Job: IT Representative

Hobby: Knitting, Amateur radio, Skiing, Running, Mountain biking, Slacklining, Electronics

Introduction: My name is Greg Kuvalis, I am a witty, spotless, beautiful, charming, delightful, thankful, beautiful person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.