Business class til Bangkok (2023)

Det her bliver lidt prangende, jeg advarer dig. Det skulle ske engang, og da jeg læste historien ”Flyver til Thailand” forberedt, alt kom op igen og nu skal det ud. Jeg vil ikke slå om busken længere og indrømme det: Jeg elsker og er lidt afhængig af luksus rejse.

I begyndelsen af ​​mit arbejdsliv var det ikke så mærkbart. På det tidspunkt rejste jeg meget i Vesteuropa og østbloklandene, med KLM så meget som muligt, og jeg boede også i de bedre hoteller, i det omfang de var til stede og tilgængelige. Det startede lidt omkring 1980, da jeg begyndte at rejse i Mellemøsten. Vi havde netop afsluttet en legendarisk sejlerudstilling (140 hollandske firmaer med stand på bildækkene på TOR Hollandia langs 6 arabiske havne), og jeg skulle følge op på de mange henvendelser og mulige projekter, der var under behandling.

Luksus hoteller

At flyve med KLM var ikke noget problem, men at booke et hotel var ingen småting. "Hele verden" på det tidspunkt styrtede ind i de arabiske lande, og hotellerne var altid fuldt besatte. Desuden var der for vesterlændingene kun 5-stjernede hoteller fra Hilton, Sheraton, Intercontinental, Holiday Inn. Så der var ikke noget, jeg kunne gøre ved det, jeg var nødt til at tage dertil, og så jeg snusede allerede til den luksuriøse atmosfære på de smukke hoteller. Indenrigsflyvninger og fly i regionen kunne næsten ikke bestilles, kun med "assistance" kunne der arrangeres noget og så kun First Class. Igen kunne jeg ikke klandres for at gøre det dyrt, men jeg nød det.

Nu var jeg der for at sælge, men mit firma startede et indkøbsprojekt i Thailand. Jeg blev – jeg var med, ikke? – rettet fra Kuwait til Bangkok som udenlandsk ekspert for at gennemføre de første sonderende forhandlinger. Billet med Thai Airways blev arrangeret, og det viste sig - der var ingen anden måde - at være en Business Class-billet. Det var den virus, der inficerede mig, og da jeg også blev transporteret i en luksuriøs limousine til Dusit Thani Hotel i Bangkok, var jeg helt solgt. Hvilken vidunderlig behagelig rejse det var med alle de søde thailandske stewardesser, og at bo i en juniorsuite fra Dusit Thani var en pragt, som jeg aldrig havde oplevet før. Under opfølgningsbesøgene hos en kollega blev folk også i Dusit Thani, men vi måtte nøjes med at flyve på Economy Class. I weekenden tog vi til Pattaya én gang og boede på Royal Cliff Hotel.

Bangkok

Et par år senere gik jeg på arbejde for en anden virksomhed, som også opererede i Fjernøsten. Jeg indgik en større kontrakt i Hong Kong og rejste dertil regelmæssigt. Første gang – selskabsregel – kun Economy Class og en billig billet blev arrangeret med Singapore Airlines. Flyet gik med mellemlanding i Athen via Bangkok til Singapore. Der blev jeg sat på hotel og dagen efter med et fly via Bangkok til Hong Kong. Sikke et spild af tid det var, og jeg tænkte, at jeg kunne og ville sove i Bangkok i stedet for Singapore. Det måtte jeg finde noget om.

Med det store projekt i Hong Kong under bæltet begyndte jeg at lave markedsundersøgelser i de andre asiatiske lande, Taiwan, Filippinerne, Malaysia, Indonesien. For at kunne rejse fleksibelt var det ikke længere tilstrækkeligt med en Economy Ticket, og jeg var nødt til at flyve Business Class. Det gad jeg slet ikke, tværtimod! Vi havde kontakter i alle de lande, som så reserverede et hotel efter min anmodning, og - hvor skørt det end lyder - det var altid Hiltons, Sheratons, Hyatts osv. Vidunderligt!

Business class lounge

I starten fløj jeg meget med Thai Airways og Singapore Airlines, men jeg havde allerede særlige privilegier fra KLM på grund af mine mange rejser i Europa. Det var først FFF-kortet, så høflighedskortet og senere platinkortet fra Flying Blue. Dette kort gav dig adgang til Business Class Lounge, både i Holland og i udlandet. Nogle gange kunne jeg ikke undslippe en Economy-billet, men i mange tilfælde hjalp det særlige kort fra KLM mig med at opgradere til Business Class. Det var ofte længere ture til Asien og tilbage til Holland med KLM man var allerede hjemme igen, med et hollandsktalende mandskab, en hollandsk avis og en dejlig middag med et glas vin. Derudover modtog du med hver KLM-flyvning et miniature Delft-blåt hus, hvoraf omkring 60 nu pryder min trappeopgang i Pattaya.

Jeg var afhængig af Business Class, jeg kunne ikke rejse andre veje. Åh, jeg prøvede! Har været på ferie et par gange til De Kanariske Øer og til Rhodos med et charterfly fra Transavia. Det er et kig, yo! Trangt sæde, ingen benplads, en skål våd spaghetti, og da drikkevarevognen kom til min plads, var øllet væk. Derefter tog jeg ofte på ferie til Portugal og Italien, jeg tog i bil, det kunne min kone ikke lide, og hun fløj. Begge tilfredse, ikke?

Forelsket

Jeg blev forelsket i Thailand og brugte det som base for alle mine Asienrejser. Igen arbejdede jeg for en anden virksomhed, og den regel, jeg selv satte og kun gjaldt for mig, gjaldt: inden for Europe Economy, uden for Europe Business Class. Mine rejser til Australien og New Zealand gik også via Bangkok. Det er en meget lang rejse til de lande, og i Bangkok kunne jeg slappe af (på Patpong) og akklimatisere mig. I Bangkok har jeg boet på mange luksuriøse hoteller, jeg har allerede nævnt Dusit Thani, men jeg er også i arkiverne på The Landmark, Sheraton Sukhumvit, Tirwana Sheraton, Marriott Hotel, Montien Suriwong, Peninsula og mange andre.

Da jeg stoppede med at arbejde og tog til Thailand på ferie et par gange, blev jeg i Pattaya. Fordi jeg ikke var bekendt med hotelsituationen i Pattaya, boede jeg der også på de bedre hoteller, Dusit Resort, Marriott, Montien og Hard Rock Hotel, senere på det noget mindre hotel på Beach Road, som nu hedder Centara Beach Hotel .

Rejser

Kolleger syntes altid at rejse kedeligt, trættende og et nødvendigt onde. For mig var det en del af mit job, og jeg nød det hver eneste tur. Og hver gang jeg kom hjem, var det som at leve min første bryllupsnat igen.

Jeg advarede imod det, det er en prangende historie, men jeg er ikke et showpiece, vel at mærke! Jeg gør det bare, smider ikke penge rundt, men laver sjove ting med dem. Jeg nød stille og roligt al den flykomfort og hotelluksus, resultatet af hårdt og vellykket arbejde. Jeg tænkte ofte på fattigdommen i mit forældrehjem i fortiden, og i alle mine gøren glemmer jeg aldrig, hvilken rede jeg kommer fra. Tilfreds med det smukke liv bor jeg nu i Pattaya, rejser stadig af og til i området (Manila, Bali), selvfølgelig Business Class! Med de penge, jeg har til overs, nu hvor jeg ikke længere laver dyre ferierejser, laver jeg smukke ting i Thailand, for mig selv, men også for min thailandske kone og hendes familie, som jeg har gjort et bedre liv muligt for.

Antal gange læst: 262

24 svar på “Business class to Bangkok”

 1. Khun Peter (redaktør) siger op

  28 februar 2011 ved 22: 53

  God historie Gringo. At flyve business class er virkelig en fantastisk oplevelse. Jeg fløj engang Business Class til Boston i USA på bekostning af et forsikringsselskab. Med Sabena er det belgiske flyselskab, der nu er nedlagt. Du vil blive forkælet, og det er aldrig irriterende.
  Jeg har meget mindre interesse for luksushoteller. Ofte ret upersonlig. Efter råd fra Hans boede jeg på et dejligt hotel i Hua Hin for 800 baht per nat. Faktisk kunne jeg lide det endnu mere end et 5-stjernet hotel, hvor jeg nogle gange sov. Måske har min kærestes selskab også bidraget til festen. 😉

  lignende

  Vær den første, der kan lide dette.

  Vent venligst...

 2. Rob siger op

  1 marts 2011 ved 00: 04

  Skøn historie dog. Jeg har absolut intet med luksushoteller, undgå dem så vidt muligt.. Hellere på et hyggeligt pensionat eller et mindre hotel, fx i det kinesiske distrikt i BKK end i et 5 stjernet tilfælde. Men at flyve på business class er virkelig sublimt. Desværre er jeg bare en normal borger med et job på en social institution, som jeg brænder for og glad for at få betalt 65 procent af min arbejdstid, resten er ulønnet, men så en gang hvert 2. til 3. år lykkes det mig at nå min feriedestination i business class.Så igen næste sommer med Swiss air og Thai air……..Glæder mig til det igen.

  lignende

  Vær den første, der kan lide dette.

  Vent venligst...

 3. Hans Bos (redaktør) siger op

  1 marts 2011 ved 02: 09

  Som reportageredaktør og turistjournalist har jeg kunnet se en stor del af verden på opfordring fra rejsearrangører, flyselskaber og arbejdsgivere. Normalt fløj jeg business class, men nogle gange også First. I forhold til det er forretningen bare et propfyldt bur. Jeg fløj først med (dengang) Swissair til Sydafrika, med JAL til Japan, med Qantas fra Melbourne til Heathrow og med China Airlines fra AMS til BKK. Jeg må sige: det er en sublim måde at transportere på, omend ikke helt billig. Du kan strække dig ud om natten, få en god mængde kaviar, morgenkåbe og så videre.
  Min drøm er at flyve i en suite med A380, men i betragtning af at dette skal betales af egen lomme i disse dage, vil det aldrig ske.
  Det bedste hotel jeg nogensinde har sovet på? Det var Al Bustan i Muscat (Oman). Den øverste etage var reserveret til sultan Qaboos bin Said. Åh, det var de dage....

  lignende

  Vær den første, der kan lide dette.

  Vent venligst...

 • Rob N. siger op

  1 marts 2011 ved 09: 40

  Hej Hans,

  din kommentar bragte minder frem for mig. Al Bustan Palace Hotel fik jeg også lov til at sove, sikke en luksus det var.
  Mange Business og First får også lov til at flyve og Gringos historie er bestemt meget genkendelig for mig, og jeg kan kun være enig i den.

  lignende

  Vær den første, der kan lide dette.

  Vent venligst...

 • Hollandsk siger op

  1 marts 2011 ved 02: 29

  Siden slutningen af ​​80'erne kun fløjet business class.
  Tidligere meget og i de senere år næsten ikke på farten længere, men………når jeg flyver er det business class og jeg bor kun på 5* hoteller.
  Jeg føler mig fuldstændig henvendt til Gringos artikel.
  Jeg ville elske at komme tilbage... hjem!

  lignende

  Vær den første, der kan lide dette.

  Vent venligst...

 • heriBKK siger op

  1 marts 2011 ved 03: 02

  ja, jeg havde ok mens-ROP/GULD fra TG. Og sølv fra M&M/LH og fra EY=Etihad. De lounges er fine (tip til andre: der er også andre generelle lounger, som du kan betale pr. gang eller pr. 3 måneders eller årskort - men de er ofte knap de penge værd). Fra TG havde temmelig ofte en opgradering til C (det er hemmelig kode for bisnis klasse) - i deres senere version med ligge-/sovestole faktisk meget behageligt. Men de super deluxe 4/5** HTL'er væmmes mig ikke. Viser man der, at man taler thai og ikke vil bruge deres meget dyre private taxa osv., kan de hovmodigt skrue op for næsen. Hos KLM er det endnu mere - intet "kendt NL" - medmindre du mener kold afføring, at være hovmodig, underlegen nedladenhed af fjollede poop-triens.
  For dem, der ønsker at opsuge alle de freebies osv.; der er flere specielle fora, hvor alle tricks afsløres og hemmelige handlinger annonceres på forhånd; såsom flyertalk.com

  lignende

  Vær den første, der kan lide dette.

  Vent venligst...

 • Hans siger op

  1 marts 2011 ved 10: 28

  Så mange mennesker, så mange ønsker.

  Hvis du kan og vil eller betaler for sent, har du ganske ret i, at du ikke går i turistklasse (også kendt som terrorklasse).

  På grund af medicinske årsager var jeg engang nødt til at flytte fra et 850 tb hotel til dusit thani (8.500 tb var det billigste værelse med havudsigt) i Pattaya, kunne den thailandske pige, der fulgte mig, ikke spise om morgenen på grund af nerver, så luksuriøse,
  rart at opleve, men meget upersonligt.

  Hvad angår hoteller, foretrækker jeg, at jeg kan drikke en øl foran døren om aftenen og sludre med chefen eller tjenesten.

  PS. Værelset på 8600,00 (så det billigste) blev tilbudt mig efter et dybt suk og bemærkning ikke billigt, a la minut til 5.000,00 uden tillæg, på grund af lavsæson

  lignende

  Vær den første, der kan lide dette.

  Vent venligst...

 • Ruud siger op

  1 marts 2011 ved 10: 41

  Kære hr. Gringo (pænt navn)

  Ja en vidunderlig historie. Ok Patserig, men ja det er tilladt. Hvis du kan gøre det, skal du. Jeg er helt enig med dig. Jeg er lidt jaloux, men det er sund jalousi.
  Min kone og jeg er kommet til Thailand (Pattaya) i 13 år, og i år skal vi bo der igen i et par måneder. Vi fløj (fløj) af og til forretninger, fordi vi kunne opgradere med dynastymiler. Desværre er dette tal steget så meget, at vi ikke længere kan nå dette med at flyve en gang om året. Ærgerligt Ærgerligt Ærgerligt, for det syntes vi også var FANTASTISK og så også VIP-loungen.
  Det kan vi desværre ikke længere (pension tillader ikke) Men heldigvis kan vi stadig tage til Thailand hvert år til vores elskede Thailand og Pattaya. (udskældt af mange, men de ser ikke skønheden, de ser kun det, de ikke burde se).

  Kære hr. Gringo. Vi ønsker dig mange flere smukke år med din thailandske kone og nyd alt, hvad der er muligt. Godt du ved hvilken rede du kom fra. Det er derfor, du sætter så stor pris på det. Som sagt. jaloux, men det ville jeg også.

  Når jeg ser en prangende mand i Pattaya råber jeg "gringo" Bare sjov!!!

  Hilsen Ruud (og min kone)

  lignende

  Vær den første, der kan lide dette.

  Vent venligst...

  • Ruud siger op

   1 marts 2011 ved 11: 02

   ja misundelse er det rigtige ord. Jeg mente det samme med sund jalousi. Jeg giver det helhjertet til ham. Ville have gjort det samme, hvis jeg havde muligheden.

   lignende

   Vær den første, der kan lide dette.

   Vent venligst...

 • Mark Cornelius siger op

  1 marts 2011 ved 11: 18

  Hej gutter….
  Jeg har læst denne mail på det seneste.
  Altid sjovt, ligesom min morgenavis.
  Men når vi vender tilbage til historien, er der ikke noget galt med flatterende business class.
  Du skal tænke, jeg tjente det og arbejdede også for det.
  Hvis du kan og får lov til at flyve med denne luksus, går du og ankommer på arbejde eller ferie allerede udhvilet.
  Jeg flyver normalt til mine venner i Bangkok en gang om året, deres arbejde i gæstfrihedsbranchen, hotel og restaurant og sover altid på BanYan Tree hotel.
  Stærkt anbefalet til alle ... servicen og venligheden og især maden er sublim. Normalt flyver jeg med EVA air, business class, som er en 10'er for pris og kvalitet. KLM er meget dyr med prisen, og du får de samme pladser. Jeg flyver nu til Bangkok i september, bliver der i 1 uge og på hjemrejsen med et mellemlanding i Dubai og bor 5 nætter hos Emirates….. for 1850 euro business class med 380. Servicen er allerede fantastisk, når man booker .
  Nej, bare nyd det hele, for dit helbred er virkelig ikke til salg, og det er fantastisk at ankomme udhvilet til din ferie eller arbejde igen! Elsker alle fra Brabant!! Mærke

  lignende

  Vær den første, der kan lide dette.

  Vent venligst...

 • Piet siger op

  6 januar 2013 ved 23: 12

  Hvad vil du i øvrigt anbefale med hvilket flyselskab at flyve BC til Bangkok eller Manila med?
  Jeg vil afsted i februar i år. Sparer Singapore, Malaysian, Emirates og KLM meget baseret på business class?

  lignende

  Vær den første, der kan lide dette.

  Vent venligst...

  • Cornelis siger op

   Prisforskellene på business class er betydelige. Besøg de relevante virksomheders hjemmesider og indtast de ønskede datoer. Jeg ved af erfaring, at eksempelvis Singapore Airlines sjældent koster mindre end 4000 euro for en returbillet fra Amsterdam til Bangkok. Hos Turkish Airlines stødte jeg for nylig på en kurs på mindre end 2000 euro (fremragende forbindelse via Istanbul). Normalt er Egyptair den billigste, men jeg aner ikke kvaliteten af ​​businessklassen hos det flyselskab.

   lignende

   Vær den første, der kan lide dette.

   Vent venligst...

   • Piet siger op

    8 januar 2013 ved 03: 07

    Sparer Singapore, Malaysian, Emirates og KLM meget baseret på business class?

    dvs hvilken er bedst????

    lignende

    Vær den første, der kan lide dette.

    Vent venligst...

    • Cornelis siger op

     8 januar 2013 ved 09: 25

     Godt at læse, at penge tilsyneladende ikke spiller nogen rolle, Piet – det ser jeg ikke så tit på denne blog. I så fald vil jeg råde dig til at vælge Singapore Airlines.

     lignende

     Vær den første, der kan lide dette.

     Vent venligst...

     • Piet siger op

      8 januar 2013 ved 18: 33

      Jeg siger ikke, at penge ikke betyder noget, men jeg tror, ​​at luksus er vigtigere.
      Så nuanceret: hvad er AL med BC med det bedste P/K-forhold

      lignende

      Vær den første, der kan lide dette.

      Vent venligst...

    • matematik siger op

     8 januar 2013 ved 12: 20

     Så ville jeg gå efter Emirates Piet. Årsagen er, at denne flyvning udføres med A380. Luksusen er utrolig med en hyggelig bar ombord, lækker mad og fremragende service. Du har endda en privat bar ved siden af ​​dit komfortable lædersæde, stort fjernsyn og du kan sove helt fladt. Derudover giver din virksomhedsbillet dig gratis adgang til Emirates business class lounge. Den luksus du har der kender ingen grænser!!! Held og lykke med dit valg.

     lignende

     Vær den første, der kan lide dette.

     Vent venligst...

     • Piet siger op

      8 januar 2013 ved 18: 32

      Bliv spændt nu!!! 🙂
      Gå og se om priserne gør en stor forskel....
      Jeg ved, at de asiatiske fly fra KLM er gamle ting. Så forventer jeg ikke meget af BC.
      Og jeg har ikke tænkt mig at betale 2 tilbage for det glas champagne længere 😉

      lignende

      Vær den første, der kan lide dette.

      Vent venligst...

   • Tak siger op

    8 januar 2013 ved 09: 20

    Egypten luft er fint. Flyver en ny Boeijng 777.
    Business cass sæder går helt flade.
    Du kan medbringe en masse bagage.
    Eneste ulempe er, at transfertiden i Kairo er cirka 3-4 timer.
    Den tid kan du bruge i en stor og rimelig velholdt virksomhed
    lounge. En anden ulempe er ingen øl eller vin
    tjente om bord på Egyptair.

    lignende

    Vær den første, der kan lide dette.

    Vent venligst...

    • Piet siger op

     8 januar 2013 ved 21: 01

     Af en eller anden grund er jeg ikke særlig glad for egyptisk. Frygtelige fordomme, men når jeg ser, hvordan de har arrangeret tingene i det land (jeg henviser ikke til revolutionen), så kan jeg ikke forestille mig, at der er taget godt hånd om de fly, og/eller at besætningen ikke snorker en eneste gang...

     lignende

     Vær den første, der kan lide dette.

     Vent venligst...

    • Piet siger op

     13 januar 2013 ved 23: 06

     Så er jeg nysgerrig efter din reaktion på denne undersøgelse: http://www.flatseats.com/Reviews/sleep-rate.htm

     lignende

     Vær den første, der kan lide dette.

     Vent venligst...

 • jeroen gren siger op

  14 januar 2013 ved 03: 11

  Den forskning er meget generel. Hvilke flyvninger drejer det sig om her??
  Hvilken type fly?? Egyptair har fløjet en Boeing 777 i flere år
  på strækningen Cairo – BKK – Cairo. Længe før KLM begyndte at gøre dette.
  Jeg har fløjet mange flyselskaber First Class og Business Class og så sige
  fra min egen erfaring. Jeg kiggede lige på en billet til Amsterdam igen.
  Igen var Egyptair mest attraktivt kun en mellemlanding i Kairo
  i 3-4 timer og ingen alkohol ombord, men ellers fint.

  lignende

  Vær den første, der kan lide dette.

  Vent venligst...

  • Cornelis siger op

   14 januar 2013 ved 09: 06

   Det er ikke forskning, Jeroen, men individuelle rejsendes erfaringer fra hele verden. For hvert svar angives også flytypen. Det er i øvrigt lærerigt at bladre i det og for eksempel se, hvordan folk har oplevet business class-sæderne i 'vores' KLM eller Emiraterne, som ofte bliver rost her.

   lignende

   Vær den første, der kan lide dette.

   Vent venligst...

 • gerard siger op

  23 januar 2013 ved 09: 31

  Moderator: Kommentarer uden begyndelsesbogstaver og punktum i slutningen af ​​en sætning vil ikke blive postet.

  lignende

  Vær den første, der kan lide dette.

  Vent venligst...

  • Piet siger op

   9 April 2013 ved 22: 35

   @math Mange tak. Du havde 100% ret. Fantastisk den a380 fra Emirates.
   Den bar…. Strålende. Du kan også skabe gode (forretnings)kontakter der!
   Sæder er gode med bar ved siden af ​​dig....

   Det eneste irriterende er, at sæderne på 777'eren fra Dubai til Manila er så skuffende!!!

   Hilsen,
   Jeg bliver hos Emirates!!!!

   Piet

   lignende

   Vær den første, der kan lide dette.

   Vent venligst...


  Efterlad en kommentar

  Top Articles
  Latest Posts
  Article information

  Author: Golda Nolan II

  Last Updated: 23/05/2023

  Views: 5595

  Rating: 4.8 / 5 (58 voted)

  Reviews: 81% of readers found this page helpful

  Author information

  Name: Golda Nolan II

  Birthday: 1998-05-14

  Address: Suite 369 9754 Roberts Pines, West Benitaburgh, NM 69180-7958

  Phone: +522993866487

  Job: Sales Executive

  Hobby: Worldbuilding, Shopping, Quilting, Cooking, Homebrewing, Leather crafting, Pet

  Introduction: My name is Golda Nolan II, I am a thoughtful, clever, cute, jolly, brave, powerful, splendid person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.