5 bästa VPN för Xbox One 2024: Hur man avblockerar det var som helst - EarthWeb (2024)

BÄSTA VPN-TJÄNSTER

#1 Topprankad

SÄKER & SÄKER
VPN-tjänsten nummer 1

nu

69% AV!

Komma igång nu

#2 Topprankad

Nu 86% RABATT

FÅ DET HÄR

#1 Topprankad

SÄKER & SÄKER
VPN-tjänsten nummer 1

nu

69% AV!

Komma igång nu

#3 Topprankad

Nu 85% RABATT

FÅ DET HÄR

Har bråttom?
Den bästa VPN för Xbox One 2024, som finns i vår oberoende testning, is NordVPN!

Letar du desperat efter den bästa VPN för Xbox One?

Leta inte längre för vi har precis det du letar efter: den bästa VPN för Xbox One 2024!

Är du en hängiven spelare?

Är ditt favoritspel förbjudet i ditt land? Är du trött på den begränsade anslu*tningen och förbjudna funktioner som avskräcker dig från att spela och njuta av ditt favoritspel?

VPN kommer säkert att hjälpa dig och ge dig den bästa spelupplevelsen.

Håll dina bekymmer åt sidan för med dessa VPN kommer du äntligen att kunna njuta av långa timmars spelande utan störningar eller nätverksproblem.

Den främsta anledningen till att du behöver ett virtuellt privat nätverk (VPN) för en Xbox One, till att börja med, är att kringgå de geografiska begränsningarna och för att undvika censurproblem.

Men som andra spelkonsoler globalt, kommer Xbox One inte med en inbyggd VPN.

Oavsett vilket har du möjlighet att använda ett VPN på Xbox One via din PC.

Vi vet att det finns flera VPN där ute som du kan välja mellan. Men det är inte lätt att hitta en.

Den här artikeln kommer att nämna den bästa VPN för Xbox One, tillsammans med deras framträdande funktioner och fördelar.

Detta hjälper dig att skilja följande VPN:er från alla andra VPN:er och till fullo förstå varför de är den bästa VPN:n för Xbox One och dig.

Så scrolla ner och välj vilken VPN du gillar bland de fem VPN som nämns nedan.

Alla VPN för Xbox One du väljer kommer att tjäna dig väl, och vi är övertygade om att du kommer att bli nöjd med resultatet.

Resursinnehåll show

Bästa VPN för Xbox One 2024

De fem bästa VPN:erna för Xbox One är följande:

  1. NordVPN – 🏆 Vinnare!
  2. Surfshark
  3. VPN Atlas
  4. ExpressVPN
  5. Privat Internetuppkoppling

1. NordVPN

En primär anledning till varför NordVPN är den bästa VPN för Xbox One är att den är utvecklad av ett säkerhetsföretag som heter Nord Security som är specialiserat på att skapa cybersäkerhetsprogram.

Detta säkerställer fullständig säkerhet för dina data och ger dig den trygghet du behöver.

Dessutom, eftersom NordVPN verkar under Panamas jurisdiktion, är det inte skyldigt att delta i Five Eyes och Fourteen Eyes intelligensdelningsallianser.

Detta ger ett extra lager av säkerhet och garanterar fullständig icke-avslöjande av dina data.

NordVPN har mer än 5400 servrar i mer än sextio länder.

👉 Få NordVPN GRATIS!

  • NordVPN är branschledaren (på lång väg)
  • 30-dagars riskfri testperiod
  • Super snabb hastigheter
  • 5,442 + servrar i 60+ länder
  • Strikt inga-logs policy
  • Nästa generation militär kvalitet kryptering
  • DoubleVPN, dubbel integritet
  • 6 samtidiga enhetsanslu*tningar
  • Perfekt för: Säkerhet, säkerhet, anonymitet och sinnesfrid
  • Kompatibel med: Windows, Mac, Android, iPhone, iPad & iOS, Linux, routrar, Apple TV, FireFox, Google Chrome, Microsoft Edge och mer

👉 Få NordVPN GRATIS!

Men anledningen till att vi föreslår denna VPN är att vi under våra hastighetstester med NordVPN inte hittade några fördröjningar eller stabilitetsproblem.

VPN fungerade mycket bra och hanterade allt vi kastade på det som en mästare.

Detta förespråkar VPN:s enastående prestanda och garanterar exceptionella resultat när du använder det på Xbox One.

Dessutom är NordVPN tillgänglig för nedladdning för Windows, Mac OS och Linux-datorer.

Den är också känd som en mobilapplikation för Android, IOS och Android TV.

Om du prenumererar på detta VPN kommer du att ha lyxen att anslu*ta sex enheter till detta VPN samtidigt.

NordVPN erbjuder i allmänhet tre abonnemangsplaner för att välja vilken du gillar mest: månadsvis, årligen och tvåårsvis.

Dessutom kan NordVPN enkelt avblockera applikationer som Netflix, Disney Plus, Hulu och mycket mer är inte tillgängligt i ditt land.

Vidare, förutom allmän användning, erbjuder NordVPN specifika ändamål, såsom dubbelkryptering, P2P-delning och anslu*tning till Tor, vilket ger extra säkerhet för dina data när du använder VPN.

På liknande sätt utvecklar NordVPN en utmärkt säkerhetsfunktion som heter CyberSec, som fungerar på Windows, Mac OS och Linux.

I november 2020 introducerade den en ny funktion för att skanna mörk Web för att avgöra om dina privata referenser har äventyrats.

Om Dark Web-monitorn hittar några läckor eller hot, meddelar den dig omedelbart att du ska ändra ditt lösenord i realtid för att skydda dina data.

På liknande sätt introducerade den i februari 2022 en annan funktion med antivirusfunktion som blockerar webbspårare, varnar dig för skadliga webbplatser och blockerar filer som innehåller sådan skadlig programvara.

Därför har vi rekommenderat NordVPN som den bästa VPN för Xbox One, med tanke på dess fantastiska säkerhet och olika andra skyddssystem för att skydda din data från att missbrukas av andra.

2. Surfshark

5 bästa VPN för Xbox One 2024: Hur man avblockerar det var som helst - EarthWeb (6)

Anledningen till att vi valde Surfshark VPN beror på dess tillgänglighet. Surfshark VPN är tillgängligt i över 65 länder, med 3200 serverplatser över hela världen.

Surfshark har etablerat sina servrar i de flesta större länder som Storbritannien, Frankrike, Kanada, Tyskland, Indien, Australien, USAEtc.

Den stöder också ofta använda plattformar som iOS, Mac, Windows, Linux, Android, Firefox, Google Chrome, Apple TV, Fire TV, Xbox, etc.

👉 Prova Surfshark GRATIS

  • Surfshark är den bästa budget-VPN
  • 30-dagars riskfri testperiod
  • Strikt inga-logs policy
  • 3200 + servrar i 95 länder
  • Obegränsat samtidiga enhetsanslu*tningar
  • Perfekt för: privat surfning på en budget
  • Kompatibel med: Windows, Mac, Android, iPhone & iOS, Linux, FireFox, Google Chrome, Microsoft Edge och mer

Detta gör Surfshark till en dynamisk VPN för Xbox One som kan användas på nästan alla enheter.

Tillsammans med det garanterar Surfshark VPN dig:

  • Skydd: det låter dig surfa privat genom att kryptera din internetåtkomst så att ingen kan spåra eller stjäla din data. Den ändrar din IP-adress för att dölja din plats så att du inte kan spåras. Genom att använda en av dess funktioner som kallas CleanWeb blockeras annonser och skadlig programvara, vilket ökar din internethastighet, skyddar dig mot nätfiskeförsök och sparar pengar på din mobildata.
  • Kontroll: du kan skydda din identitet och data genom Surfshark. VPN varnar dig automatiskt om din data eller personlig information har brutit*.
  • Tillgång: du får privat och säker tillgång till innehåll över hela världen. På senare tid erbjuder Surfshark säkra nätverk även på resor. Du kan anslu*ta till offentligt wifi var som helst i världen och vara säker på att dina referenser och data skyddas.

Dessutom är Surfsharks servrar optimerade mycket bra för torrenting eftersom den är helt optimerad för P2P-nedladdningar.

I våra tester hade vi absolut inga problem med att använda torrents och göra torrentnedladdningar från olika platser över hela världen.

Torrenting-klienter som BitTorrent, uTorrent, Transmission, Deluge, etc., fungerar alla perfekt med Surfshark VPN, och vi stötte inte på några problem med det.

Vanligtvis saktar VPN ner din internethastighet, men vi upptäckte att användningen av Surfshark VPN behåller 88 procent av din faktiska internethastighet i våra tester.

Jämfört med andra VPN där ute är detta ganska imponerande.

Dessutom är en väsentlig egenskap hos Surfshark VPN dess "no-log"-policy.

Surfshark säkerställer att du inte lagrar nätverkstrafikinformation, din IP-adress, din webbhistorik och dina sessionsdetaljer.

Den har också en "multi-hop"-funktion som lägger till en extra server till VPN, vilket förbättrar säkerheten och integriteten för din anslu*tning.

Detta kan dock påverka din totala internethastighet något.

En annan bra funktion som gör Surfshark VPN till en av de bästa VPN:erna för Xbox One är funktionen "delad tunnelering" känd som bypasser på VPN-appen.

Den här funktionen låter dig tillåta en del av din internettrafik att gå via VPN medan resten använder internet som vanligt.

Pluspunkten med den här funktionen är att du kan välja vilken internettrafik som ska tillåtas gå genom VPN.

Låt oss till exempel anta att du tittar på YouTube och plötsligt märker att internethastigheten har minskat; du kan sedan använda den här funktionen för att dela tunneln och låta YouTube använda internet som det normalt skulle göra utan ett VPN.

3. VPN Atlas

VPN Atlas är ett gratis VPN som erbjuder prisvärda premiumplaner med en 30-dagars pengarna-tillbaka-garanti.

Den har 44 serverplatser i 37 länder med totalt 750 servrar över hela världen.

För premiummedlemmar erbjuder den specialiserade servrar. Denna VPN är kompatibel med Windows, Linux, Mac OS, Android, IOS, Amazon Fire TV och Android TV.

Den tillgängliga versionen av Atlas VPN har dock inte funktionen att avblockera geografiskt förbjudna streamingtjänster som Netflix, Hulu, HBO Max, etc.

👉 Få Atlas VPN GRATIS

  • Atlas VPN är bästa gratis VPN
  • Privacy Pro-servrar
  • 750 servrar på 40+ platser
  • Obegränsat samtidiga enhetsanslu*tningar
  • Perfekt för: personer som söker ett freemium VPN
  • Kompatibel med: Windows, MacOS, Android, iPhone & iOS, Android TV, Fire TV Stick

Om du bestämmer dig för att uppgradera till den betalda versionen kommer streamingtjänster att vara tillgängliga för dig att njuta av.

Atlas VPN är en av de bästa VPN:erna för Xbox One eftersom den inte för loggar över personligt identifierbar användardata.

Detta innebär att även om du bor i ett land utan integritetsvänliga lagar, kommer VPN inte att spåra dina onlineaktiviteter och hjälper dig att surfa på internet utan några bekymmer.

Om du är orolig för hastigheten, låt mig berätta för dig att du inte behöver oroa dig för det när du använder Atlas VPN.

I vårt test gav vi Atlas VPN 7 av 10 för hastighet, vilket erbjuder en anständig hastighet över de flesta servrar.

Att surfa, strömma filmer och videor och spela fungerar bra med denna VPN. Det som gör en VPN bra är dess säkerhet.

Vi är glada att kunna berätta att Atlas VPN framgångsrikt skyddar dina data med branschstandard 256-bitars kryptering.

Den erbjuder också mycket säkra IKEv2- och WireGuard-protokoll.

Dessutom behåller Atlas VPN inga av dina dataloggar; Atlas VPN förklarar dock att den sparar viss information för att ge dig premiumfunktioner och bättre prestanda.

De data som Atlas VPN sparar är:

  • Data om hur applikationen används
  • Data om vilken typ av enhet du använder
  • Enhetsidentifierare

Likaså är en viktig säkerhetsfunktion som erbjuds av Atlas VPN kill switch-funktionen.

Den här funktionen dödar automatiskt din internetanslu*tning i samma ögonblick som din VPN-anslu*tning avbryts.

På så sätt förblir du anonym och din data har ingen chans att läcka genom en osäkrad anslu*tning.

På liknande sätt har Atlas VPN en Multi-hop-funktion, som hjälper dig att enkelt kringgå censur och övervakning i länder med mycket begränsade begränsningar.

4. ExpressVPN

5 bästa VPN för Xbox One 2024: Hur man avblockerar det var som helst - EarthWeb (8)

ExpressVPN används av mer än tre miljoner användare över hela världen. Den har applikationer för Windows, Mac OS, IOS, Android, Linux och routrar.

VPN är tillgängligt i 94 länder, med mer än 3000 servrar distribuerade i 160 städer.

Dessa servrar finns i USA och Asien och Stillahavsområdet. Från och med nu är ExpressVPN tillgängligt i 27 länder i Asien och Stillahavsområdet med flera serverplatser.

Denna VPN och andra VPN skiljer sig åt eftersom ExpressVPN inte maskerar sina premiumfunktioner bakom betalningsväggar.

Istället erbjuder den samma premiumfunktioner till dig även om du inte ansöker om dess betalpaket.

Den enda skillnaden här är livslängden på ditt abonnemang. Till exempel är ett 12-månadersabonnemang billigare än ett 1-månadersabonnemang.

Du har tre alternativ att välja mellan om du väljer att prenumerera på ExpressVPN: 1 månad, 6 månader och 1 år.

Betalningsmetoderna som erbjuds av detta VPN inkluderar bitcoin och PayPal. Den kommer också med en 30-dagars pengarna-tillbaka-garanti.

ExpressVPN har dessutom ett protokoll som heter Lightway, vilket möjliggör relativt snabb hastighet och anslu*tning.

Dessutom har den en egen DNS-server, som säkerställer extra skydd för dina internetaktiviteter.

Tillsammans med det erbjuder ExpressVPN en kill switch-funktion för att omedelbart döda en aktiv session om VPN-anslu*tningen avbryts.

Threat Manager är en annan funktion som tillhandahålls av denna fantastiska VPN som blockerar annonser och webbplatser med skadlig programvara så att ditt system eller enhet inte skadas av virus.

Den här funktionen avslu*tar också alla spårare som försöker spåra dig.

En annan utmärkt anledning till att betrakta ExpressVPN som den bästa VPN för Xbox One är dess 24/7 kundservice.

Den har en livechattfunktion där du kan anslu*ta till proffs för att felsöka eventuella problem du kan möta.

5. Privat Internetuppkoppling

5 bästa VPN för Xbox One 2024: Hur man avblockerar det var som helst - EarthWeb (9)

Privat internetåtkomst har flera funktioner som gör att vi vill rekommendera detta som den bästa VPN för Xbox One.

Det är en enkel adblocker som fungerar samtidigt över tio olika anslu*tningar åt gången.

PIA erbjuder betalningsmetoder genom bitcoin och presentkort för att hålla dig säker och anonym, vilket inte avslöjar din identitet.

Om du inte är övertygad med den här applikationen har du möjlighet till en 30-dagars gratis provperiod med pengarna-tillbaka-garanti.

Om hastigheten är vad du är orolig för, så har Privat Internetåtkomst ett föredraget serveralternativ som ger dig den snabbaste anslu*tningen baserat på din plats.

Faktum är att PIA:s långsammaste hastighet fortfarande är tillräckligt snabb för att du ska kunna njuta av streaming online i 4K-kvalitet.

Dessutom, om du bestämmer dig för att använda WireGuard, kan du vara säker på att PIA bara kommer att sjunka en bråkdel av sin hastighet även när WireGuard är aktiverat.

Bland premium-VPN:er har PIA kanske de mest robusta servernätverken med över 35000 84 servrar över hela världen i mer än 90 olika länder och runt XNUMX serverplatser.

Den har också virtuella servrar för områden som tagits bort på grund av regulatoriska begränsningar.

Om du vill ha lite extra säkerhet kan du dölja din server med en annan geologisk server.

På grund av 256-bitars krypteringen kommer din ursprungliga plats och server inte att hittas eller spåras.

En annan anledning till att vi rekommenderar PIA är på grund av dess P2P-fildelningsstöd och dess no-logs-funktionalitet.

Detta säkerställer att det inte finns några uppgifter om vad du gör när du använder eller är anslu*ten till detta VPN.

Om du fortfarande är orolig för din plats, vet att PIA erbjuder en dedikerad IP-funktion.

Detta gör att du kan använda en specifik IP som inte hittas eller hindras av CAPTCHA-kontroller.

Hur avblockerar jag Xbox One med ett VPN?

Avblockera Xbox One med en VPN med Windows PC

Du kan använda din dator som mellanhand för att avblockera din Xbox One med ett VPN. För att få detta att fungera behöver du en Ethernet-kabel.

Följ dessa steg för att avblockera din Xbox One med en VPN med din Windows-dator:

  • Registrera dig för valfritt VPN och ladda ner det VPN till din Windows-dator
  • Anslu*t Ethernet-kabeln till din Xbox One-konsol och anslu*t den andra änden till din PC
  • Gå till kontrollpanelen på din PC och öppna "Nätverks- och delningscenter".
  • Du kommer att se en lista med alternativ. Klicka på "Ändra adapterinställningar"
  • Leta efter namnet på ditt VPN och högerklicka sedan på det för att komma åt egenskaper
  • Klicka på fliken "delning" och låt andra användare anslu*ta till nätverket via din dator

När du har slu*tfört den här processen, starta upp din Xbox One och försök komma åt ett blockerat spel i ditt land eller din region.

Om det fungerar utan hicka, betyder det att du framgångsrikt har avblockerat din Xbox One med hjälp av ett VPN.

Avblockera Xbox One med ett VPN med Mac

Om du är en Mac-användare kommer processen att avblockera din Xbox One med ett VPN att vara något annorlunda.

Så här måste du göra:

  • Registrera dig för ett VPN och ladda ner det på din Mac-dator
  • Anslu*t Ethernet-kabeln till din Xbox One-konsol och anslu*t den till din Mac
  • Öppna "Systeminställningar" på din Mac och klicka på "Dela". Välj sedan "Internet Sharing" från alternativen på vänster sida.
  • En rullgardinsmeny med "Dela din anslu*tning" bör visas. I det väljer du "Wifi."
  • Välj Ethernet-kabeln från listan över enheter
  • Markera rutan bredvid "Internet Sharing". Om din Xbox One lyckas anslu*ta till enheten bör en grön symbol visas.
  • Öppna ditt valda VPN och anslu*t det till din dator.

Vanliga frågor

Varför ska jag använda ett VPN för Xbox One?

En VPN ger dig vanligtvis tillgång till begränsat innehåll på din geografiska plats.

Du kan använda ett VPN för att spela spel på din Xbox One, vilket är förbjudet i ditt land.

Kommer VPN att få min Xbox One att gå snabbare?

Det enkla svaret är nej; att använda ett VPN kommer inte att göra din Xbox One snabbare.

Men om du väljer något VPN från listan ovan kommer du att märka att det inte finns någon betydande minskning av din hastighet; du kommer fortfarande att kunna spela spel på din Xbox One med snabb internethastighet.

Sammanfattningsvis är de bästa VPN:erna 2024;

BetygVPN ServiceFå erbjudande
#1 Topprankad#1NordVPN - #1 VPN i branschenGRATIS provperiod
#2 Topprankad#2Surfshark - VPN för högsta budgetBörja nu
#3 Topprankad#3VPN Atlas - bästa gratis VPNBörja nu

slu*tsats

Vi hoppas att vi framgångsrikt har försett dig med all information du behöver för att välja den bästa VPN för Xbox One.

Vi står fast vid de VPN som vi rekommenderade.

Emellertid NordVPN är det bästa av alla.

Relaterad

5 bästa VPN för Xbox One 2024: Hur man avblockerar det var som helst - EarthWeb (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Ms. Lucile Johns

Last Updated:

Views: 6770

Rating: 4 / 5 (61 voted)

Reviews: 84% of readers found this page helpful

Author information

Name: Ms. Lucile Johns

Birthday: 1999-11-16

Address: Suite 237 56046 Walsh Coves, West Enid, VT 46557

Phone: +59115435987187

Job: Education Supervisor

Hobby: Genealogy, Stone skipping, Skydiving, Nordic skating, Couponing, Coloring, Gardening

Introduction: My name is Ms. Lucile Johns, I am a successful, friendly, friendly, homely, adventurous, handsome, delightful person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.